ALITA RESERVE BRUT
Baltas briutas – natūralios fermentacijos putojantis vynas iš Chardonnay veislės vynuogių. Gaminamas tradiciniu putojančių vynų gamybos metodu (“Methode traditionelle”) – antrinė fermentacija vyksta buteliuose, brandinamas tamsiuose rūsiuose ne mažiau kaip 12 mėn. Pagamintas iš Pietų Europos regione užaugintų vynuogių.
![](https://alita.lt/app/uploads/2022/04/ALITA_Reserve_Brut_075L.png)
Aromatas ir skonis
Harmoningas aromatas, kuriame išsiskiria duonos plutelės ir riešutų tonai. Skonis – maloniai sausas ir gaivus.
Vartojimas
Tinka kaip aperityvas. Dera prie užkandžių, prie antrųjų patiekalų bei su brandintais sūriais. Prieš vartojant rekomenduojama atšaldyti iki 8°C.
![](https://alita.lt/app/uploads/2022/07/EL4_8719-Edit-1-scaled-e1657544808493.jpg)
Peržiūrėkite kitus mūsų gaminius
KITI PRODUKTAI
![img](https://alita.lt/app/uploads/2022/07/L5_9821-Edit-scaled-e1667565475810.jpg)